mf-logo-white
mfewcollab_w_desk

I ett unikt samarbete erbjuds du personligt stöd på vägen mot en hälsosam livsstil, specifikt utformat för dig som mamma och kvinna. Träning, kost och mindset, levererat digitalt för att passa in i din vardag.

Genom MammaFitness koncept ger Empower Wellness coacher dig professionell vägledning, individuellt anpassad träning och balanserad kost – tillsammans når vi dina mål.

I ett unikt samarbete erbjuds du personligt stöd på vägen mot en hälsosam livsstil, specifikt utformat för dig som mamma och kvinna. Träning, kost och mindset, levererat digitalt för att passa in i din vardag.

Genom MammaFitness koncept ger Empower Wellness coacher dig professionell vägledning, individuellt anpassad träning och balanserad kost – tillsammans når vi dina mål.

Team Empower Wellness

Empower Wellness är träningsstudion för dig som söker resultat, kvalitet och personlig kontakt. Vi är ett välutbildat team med över 20 års erfarenhet i branschen. MammaFitness har över åren hjälpt 30,000 kvinnor att nå sina mål. Möt våra coacher som vägleder i MammaFitness koncept 

Stina Karlsson

Jag är utbildad inom träning, kost och hälsa på idrottshögskola i både Sverige och USA, och har jobbat inom detta i cirka 20 år. Under åren har jag byggt på med PT-licens, mer kostvetenskap och coachning. Utöver det driver jag friskvårdsanläggningen Empower Wellness i Göteborg, där vi ser till hela människan.

Det bästa med mitt jobb är att jag får möjlighet att förbättra människors liv och hälsa. Det finns inget som går upp emot att se en person förändras till det positiva. Det är obetalbart, en sådan gåva. Inom mina expertområden behöver man hela tiden vara nyfiken och hålla sig uppdaterad, vilket gör jobbet roligt och intressant.

Jag hoppas få stötta dig på din resa framåt för att du ska bli ditt bästa jag!

Sandra Hedin

Jag är utbildad Hälsovetare med inriktning hälsopromotion. Min PT-licens tog 2016 och sedan dess har jag jobbat med träning och kost på Epower Wellness. Vi vidareutvecklar oss alltid inom olika hälsoområden för att ständigt ha örat mot vetenskapen.

Det bästa med mitt jobb är att jag får vara med och påverka en annan människas vardag och livskvalité. Vare sig det handla om stora eller små förändringar så får jag en möjlighet att vara en del utav dem. Det är fantastiskt att inte bara fokusera på målet, utan även hur resan dit ser ut. Framför allt att se hur våra medlemmar utvecklas och utmanas på flera olika plan längs vägen. Lycka, stolthet och en massa glädje är vad jag önskar att varje medlem hos oss känner.

Jag är själv mamma till två små barn som jag gärna är aktiv tillsammans med. Vi vistas mycket ute i naturen. Det ska bli otroligt fint att få coacha dig framåt på just din resa.

Liselott Franklin

Jag är utbildad hälsovetare vid Göteborgs Universitet där jag tog min examen 2010. Sedan dess har jag jobbat med hälsa och träning. 2011 tog jag min PT-licens och har kontinuerligt byggt på mina kunskaper genom att vidareutbildning inom bland annat träning under och efter graviditet, yoga, kost och coaching. 

Min filosofi inom träning är att tänka helhet och hållbarhet. Jag möter dig där du befinner dig just nu och hjälper dig framåt genom att vara en peppande och stöttande coach. 

Med två små barn hemma förstår jag utmaningen och känslan av att börja från ruta ett och att pussla ihop den tid som finns. 

Jag ser fram emot att jobba mot dina mål tillsammans med dig. 

Charles Mellin

Jag är utbildad inom Health Promotion – Physical Activity, Sports and Nutrition, och studerar nu till en master inom Health Integrative Sciences. Sedan slutet på 2009 har jag arbetat som hälsokonsult och sedan 2014 som Personlig Tränare. En stor del av mina kunder har varit just nyblivna mammor, vilket har gett mig mycket kunskap och förståelse för alla de processer som en mamma går igenom. Även om jag aldrig kommer att gå igenom samma resa själv, har jag haft förmånen att hänga vid sidan av många kunder och bidra med mina kunskaper inom träning, kost och hälsa. Eftersom jag är diabetiker har jag även kunnat vara ett extra starkt stöd för de som dessutom fått kämpa med det.

Det bästa med mitt jobb är att se den positiva förändringen hos kunderna. På vägen mot målet kommer resultaten, vilket många glömmer. De flesta mår bättre, känner sig starkare och piggare. Även om inte de exakta målen uppnås blir det definitivt resultat som kan bidra till en bättre livskvalitetJag hoppas att jag får följa dig på vägen dit. 

Redo att börja träna med oss?

"Vi är mycket glada att kunna erbjuda ett unikt upplägg tillsammans med Empower Wellness, när vi nu kan erbjuda en helhetslösning för friskvårdsanläggningar avseende onlinekonceptet MammaFitness. Vi jobbar ständigt på att utveckla våra digitala tjänster och är stolta över att kunna bidra med utökat utbud, försäljning och konkurrenskraft för framstående friskvårdsanläggningar i Sverige."
Olga Rönnberg
grundare MammaFitness

Läs mer om Empower Wellness

Kontakta oss
Följ oss gärna på

Vanliga mammor, ovanliga resultat